|
|
| View previous topic :: View next topic |
| Nápad spojit pořadatele do ORG TEAMu... |
| ...se mi zdá jako dobrý, už to chtělo delší dobu spojit síly. |
|
36% |
[ 7 ] |
| ...se mi nezdá špatný, záleží, jak to pojmete a jak to poběží. |
|
57% |
[ 11 ] |
| ...se mi nelíbí, je to zbytečné a akorát to orgy omezí. |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 19 |
|
| Author |
Message |
Lonewolf Site Admin

|
|
 |
Erlond Site Admin

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:23 pm |
|
|
| Post subject: |
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Hlavní změna je organizační a měla by vylepšit všechny naše hry a akce. Zatím pořádá každou akci hlavní organizátor (se svým klubem, partou, týmem), ASF jen poskytuje podporu a všechny aktivity koordinuje přes Radu ASF. Nově bychom rádi všechny, kteří jednotlivé hry aktivně připravují sdružili do jednoho ORG TEAMu, který by všechny aktivity nejen koordinoval, ale také plánoval a společně připravoval. Jedna pořadatelská parta = jednodušší komunikace, možnost větší spolupráce mezi hrami, specializace pracovních skupinek v ORG TEAMu (propagace, herní systémy, bestiář a divadlo, technické zajištění, administrativa a finance). Nejeden šťoura jistě poznamená, že jsme neobjevili Ameriku, protože podobně svou práci organizují všechny větší organizace, ať dělají cokoliv. Tím spíš by jsme do toho měli jít
Veškeré další plány by už měly procházet přes ORG TEAM. Jako hlavní novinku bychom rádi konečně zkusili volně provázat naše hry do jednoho světa (nebo spíše mnoha světů s nějakou možností procházení), což plánujeme již dlouho. Podle kapacity ORG teamu také možná přibudou nějaké hry (ať už LARPy nebo bitvy) a hlavně jiné akce (CDŠ, afterparty), některé hry se změní, všechny by se měly vylepšit co do hratelnosti i zajištění.
Všeobecná diskuse k organizaci i konkrétním hrám proběhne na letošním Kongresu. Své připomínky a nápady můžete také předem propírat v tomto fóru, konkrétní návrhy a nabídky účasti v ORG teamu posílejte nejlépe na pb@asf.cz.
Pokud pořádáte hru a zatím s námi nepečete, můžete to zkusit a taky se ozvat Pokud nic nepořádáte, pořádat nechcete a jezdit si zafajtit vám úplně stačí, tak nám taky můžete dát vědět, jak to vlastně máme správně udělat  |
|
|
 |
Bl@ckMaster Fill... Aurel Hejtman fóra ASF

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 2:00 pm |
|
|
| Post subject: |
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Mno... Ja osobne si teda myslim, ze Org Team je dobrej napad... A jak uz jsem nekde naznacoval- mozna bychom se pridali (casem) i my- Lovci Stínů ([LS])... Ovsem... zalezi jen na Vasich planech.. (a na nalade, samozrejme ) |
_________________ Celahir Aurel Aldaríon <SO> www.fent.ic.cz |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
 |
 |
|