|
|
| View previous topic :: View next topic |
| SPB 2006... |
| jsou v pohodě, není potřeba je měnit |
|
42% |
[ 3 ] |
| jsou zastaralá a potřebují aktualizovat tak, aby odpovídaly současnbým trendům |
|
42% |
[ 3 ] |
| jejich samotná idea je překonaná, a tak se mohou zrušit |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 7 |
|
| Author |
Message |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon Jun 01, 2009 6:25 pm |
|
|
| Post subject: |
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: HM, tak jsem se poprvé zůčastnil B5A.
K Zbranim: jelikož tam hodně apelovali na váhu zbraně a většina hráčů mělo meče tak to podle mě zavinilo to že spousta hráču po chvíli boje nezvládali svůj meč jakkoli brzdit a když už ho dali do pohybu tak dávali strašný rány. Jelikož meč bývá měkčen mnohem méně než jiné zbraně tak to bylo dost cítit. Ne, MNĚ to nevadilo, já mam zbroje tolik že bych mohl být bit i holou holí ale přesto bych rád analýzoval vzniklou situací.
No a pak takovíto vedlejší kdy neschválí sekyru protože její druhý konec není měkčen zatímco čistě jekorové čepele schváleny byli. A taky moment kdy mnohem radějí schvalovali meče typu "kyj" (co do tvaru) obalený průhlednou páskou než "příliš lehký" meč co vypadá k světu.
Co podle vás? Dalo by se něco z b5ačského přístupu k zbraním použít? |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon Jun 01, 2009 9:25 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Ještě zpět k SBP:
Z předešlých dlouhých, v oblacích teorie poletujicích příspěvků jsem došel k tomu že jediná otázka kteoru řešime je:
Chceme aby všechny zbraně si byli mezi sebou rovny?
já řikám ne, tohle nechci, neni to ani reálny a ani fantasy. |
Slunce z Krušnohorců Vévoda fóra ASF

|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:35 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: tak jsem tedka dostal takovej napad..nebylo by k zahozeni kdyby se k pravidlum o delkach zbrani daly odkazy na netove stranky, kde je vyroba dane zbrane ukazana (napr palcat z b5a)...pokud by s tim teda autori souhlasili...to by mohlo vest ke zlepseni kvality zbrani..
mysleno tak ze co ja vim spousta lidi se mrkne na pravidla, kolik cm ten mec ma mit, ale kdyz tam bude mit i odkaz na vyrobu tak se tam mrkne, a hnedka si muze vyrobyt mnohem hezci/bezpecnejsi zbran, ovsem jen moje teze |
_________________ ..._/^\_... ..._/^\_...
WAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! Blood for the blood god, skulls for the skull throne, death to the false emperor! |
|
 |
Samotář PEVNOSTní autor

|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:40 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: na b5a jsem i viděl celkem dost kupovaných zbraní... |
Tarenor Site Admin

|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:03 pm |
|
|
   |
| Slunce z Krušnohorců wrote: |
|
|
| nebylo by k zahozeni kdyby se k pravidlum o delkach zbrani daly odkazy na netove stranky, kde je vyroba dane zbrane ukazana (napr palcat z b5a). |
Není špatný nápad |
|
|
_________________ Tarenor ze Skřepaslíků,
Radní ASF pro koordinaci, vedoucí LARP.cz |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:26 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: může zabrat. Při nejmenším by to mohlo zamezit prvním pokusnym zbraním jako je molitanová koule na hokejce když výrobce bude ihned vědět jak to udělat. |
Slunce z Krušnohorců Vévoda fóra ASF

|
Posted: Thu Jun 04, 2009 4:06 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: hm, tak ze by se udelali nova pravidla na zbrane? minimalne by se mohli hledat/napsat vyrobni postupy zbrani/zbroji,a nekde na foru to skladovat, az toho bude trochu vic tak se to da nekam vyvesit |
_________________ ..._/^\_... ..._/^\_...
WAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! Blood for the blood god, skulls for the skull throne, death to the false emperor! |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon Jun 08, 2009 12:28 am |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: škoda že už na asf není tolik lidí, myslím si že otázka "rovnováhy zbraní" stojí za pár přispěvků. |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
 |
 |
|