|
|
| View previous topic :: View next topic |
| Poletují také kolem vás motýlci, čmeláci, trávička hladí a sluničko se usmívá? |
| ach ano |
|
26% |
[ 5 ] |
| ach ne |
|
5% |
[ 1 ] |
| ano ale nejsem z toho vůbec nadšen |
|
5% |
[ 1 ] |
| Sluničko je krušnohorec a na jeho úsměvu není nic pěkného!! |
|
15% |
[ 3 ] |
| kolem mně poletují mouchy... |
|
10% |
[ 2 ] |
| Mým životním partnerem je moje zbraň (hladím jí, mazlim se s ní..) |
|
21% |
[ 4 ] |
| Zakladatel tohoto téma je evidentně pod vlivem a spletl si fórum. |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 19 |
|
| Author |
Message |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 8:54 pm |
|
|
| Post subject: Láska a(nebo) fantasie |
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Přiblblý jaro! Já vím, že už nějakou dobu běží, ale asi jsem trochu odolnější a tak na mě začalo působit až poslední týden, dva. Strašně mě to štve. Člověk si celý rok dělá svoje věci, svojí práci, věnuje se svému koníčku a těší se z výsledků a najendou BAC a nějaký výsledky už vás nezajimají, váš svět se omezí na pár (jeden?) subjektů a vše ostatní, z čehož to vše ostatní nemá moc na váze.
Na tohle téma by se dali vzdvihnout další otázky. Jak moc jsou kompatibilní slečny s larpem? Jak moc jsou kompatibilní NElarpový slečny s larpem? Píšu tady jenom o ženském pohlaví protože jednoduše předpokládam, že každa slečna, co se na larpu vyskytne, už někoho má - někoho, kdo jí k larpu dostal.
Je lepší nikoho nemít nebo většina nás fantasaků, jak už sám pojem fantasák napovídá, se topí v "platonických" láskách?
Jak jsem nedávno přečet v jendom článku o larpu:
....
A kdo ví, možná oni mají svou pravdu. Možná svět, ve kterém je hoch připraven padnout za jméno své milované (i když dřevěným mečem), má víc práva na existencí než svět, kde mladí lidé mají problém uvlonit důchodci místo k sezení. |
Last edited by Satrif on Mon May 25, 2009 9:33 pm; edited 2 times in total |
|
 |
Kůzle Známý poutník

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:10 pm |
|
|
| Post subject: |
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Myslím , že se dá v pohodě skloubit fantasy a vztah dohromady. Tedy alepoň nám se to povedlo. Potřebuje to trpělivost. Jinak si nemyslím, že každá slečna někoho má. Stačí se rozhlédnout a možná nemít tak vysoké nároky. |
_________________ ..._/^\_... ..._/^\_...
Poslouchám metal a svého muže |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:14 pm |
|
|
   |
Last edited by Satrif on Mon May 25, 2009 9:30 pm; edited 2 times in total |
|
 |
Slunce z Krušnohorců Vévoda fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:15 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: moje zena je barbar...
sermovani ji bavi (v tom pripade ze oan bije me)
do larpu jsem ji musel trochu tahat, ze zacatku se toho bala (nebo se ji proste nechtelo) ale casem ji to chytlo...tedka je to dobra zabava, mam vic znamych co se vzali a jezdi spolu na larpy...je to vazne parada kdyz mate takovy zahrivadlo do spacaku, muzete se s ni larpu venovat i doma a da vam to spoustu temat ke konverzaci a cinnostim
co se larpu a slecen tyce tak napriklad moc nemusim ty co jezdi na akce bez stanu...
BTW Satrife ten jeden subjekt tve touhy je ten tvuj novej tesak XD |
WAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! Blood for the blood god, skulls for the skull throne, death to the false emperor! |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:21 pm |
|
|
   |
| Slunce z Krušnohorců wrote: |
|
|
To je super, že máme další fórum na spamení, že?
| BTW Satrife ten jeden subjekt tve touhy je ten tvuj novej tesak XD |
Jsem potom chtěl udělat obrazek "anonymní slečna VS můj nový tesák" jakožto znázornění rozhodování.
Jinak, momentálně je mým hlavním problémem to, že nevím, který ze tři možných subjektů je opravdovým subjektem "mé touhy"...  |
|
|
Kůzle Známý poutník

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:24 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: to se nedokážeš rozhodnout mezi kladivem, tesákem a dýkou?? |
Poslouchám metal a svého muže |
|
 |

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:25 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: kladivo je mocne...laska ke kladivu je tvrda... |
WAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! Blood for the blood god, skulls for the skull throne, death to the false emperor! |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:30 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: orčice, trpaslík-žena a troll-žena |

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:33 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: LOL, u ani jednoho si nemuzes byt 100% jisty ze je to zena XD |
|
 |
Samotář PEVNOSTní autor

|
Posted: Mon May 25, 2009 9:57 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: No... co čekáte, že napíšu...
Podle mě jdou vztahy a larp perfektně zkombinovat... |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Mon May 25, 2009 10:12 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: No, moje poslední slečna byla tak hodná, že mi to tolerovala X) |
DZano Stříbrný rytíř fóra ASF

|
Posted: Tue May 26, 2009 7:26 am |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Heeej lidi, sem si vcera dal maturitu...a ted je me tak blbe, to by ste neveřili .do prd.... sem úpe v ...ale hlavně, že to máááááám
asi v 11 sem jeste psal "kamarádce"...ta ze me bude mít zas radost, určitě sem ji zas napsal, jak je sexy v plavkach nebo kdyz se opaluje naha...ty voe, tak me zničí
..jako určitě to skloubit jde ...s tou moji ještě ani nechodím a už pro to má pochopení, ba dokonce se ji to aji líbí...ale bojovat bych ji stejnak nenechal  |
_________________ Mrkněte na nové stránky o šmelení http://www.dzano.estranky.cz/  |
|
 |
socialni pripad Poutník

|
Posted: Tue May 26, 2009 9:07 am |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Závidím (a přeju) všem, kdož své drahé polovičky k LARPu dostali tak, že se tomu začaly aktivně věnovat/že Vám to tolerují (imponuje jim to..)
já tu svou drahou vzal jednou na LARP, čtyři dny = dva měsíce trpkých poznámek o tom, proč jsem ji na tak pitomou akci bral.. XD málem jsem to nevydržel..
teď už mi to toleruje, musí, pokud se tedy nějaká akce nebije s ní... =)
jinak Dzano, gratuluju k matuře.. za kolik? =) já to dal minulý týden.. |
_________________ Dejte mi tisíc válečníků! A já Vám s nimi ukážu perfektní útěk.. |
|
 |
DZano Stříbrný rytíř fóra ASF

|
Posted: Tue May 26, 2009 11:19 am |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: Každá co s tebou nechodí kvůli tvým koníčkům, ale k kvůli tobě samotnému..si asi časem vždy zvykne
Taky gratuluju...tenhle rok tam ale bude maturantů
Sme maturovali 4 borci včera odpoledne, všichni jsme to dali, já za 7 (1,2,2,2) a ti další tři za 6, za 8 a za 8...takže sme to byly večer "trochu" oslavit  |
_________________ Mrkněte na nové stránky o šmelení http://www.dzano.estranky.cz/  |
|
 |
Satrif Hejtman fóra ASF

|
Posted: Tue May 26, 2009 2:59 pm |
|
|
   |
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version: grats.
HA! tak možnost č.1 mě dneska po mém projevu sympatii solidně odkopla, takže možná nakonec zustanu sám
Zbývá se pokusit seznámit s ještě dvěma slečnama a pak bude zásoba potenciálních "přítelkyň" v mém okolí absolutně vyčerpána. A začnu se starat zase o takové běžné věci jako jsou šerm, kostým a jídlo.  |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
 |
 |
|