YOur browser has switched off JavaScript or it doesn't support it. There will be unavailable functions.
Member's Events 
Co pravě teď chcete?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    ASF.cz Forum Index -> Free for all...
View previous topic :: View next topic  

Hlasujete i když se nezučastňujete diskuze?
ano
80%
 80%  [ 12 ]
..tak já sem něco písnu
20%
 20%  [ 3 ]
Total Votes : 15

Author Message
Satrif
Hejtman fóra ASF
Hejtman fóra ASF

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 12:50 am View user's profile Reply with quote

Post subject: Co pravě teď chcete?
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version:
Já už docela začínám být ospalý ale asi ještě chvilku budu hledat v kompu zábavu X)

Zlatý rytíř fóra ASF

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 8:15 am View user's profile Reply with quote

Post subject:
We are sorry, but poster didn't attach english version of his post.. There is its original version:
sem nažranej(trojbarevnej koláč) a uvažuju estli si mám jít...no dobře,du si pro druhej Very Happy
o chvilku později:tak,teď uvažuju estli mám po snídani a zevlingu jít naštípat nějaký špalky na zimu nebo si dotvarovat nárameníky Cool

Trpoš vyndá mouchu a povídá:"Ty svině,okamžitě to všechno vyplivni zpátky!"
Satrif
Hejtman fóra ASF
Hejtman fóra ASF

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 10:52 am View user's profile Reply with quote

Post subject:
ževling? želving? u nás se stavu po jídlu říká "tuleň"
já jsem teď v práci (brigada) a mam hlad pač jsem ještě nejedl ale jsem byl u zubaře ach ta muka X)

PEVNOSTní autor

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 10:58 am View user's profile Reply with quote

Post subject:
Právě teď se pokouším stáhnout Archangela a hledám vejšku na kterou bych se dostal bez nějakých ubervelkých příprav...no nejni to sranda když jsem skoro všude prošvihl přípravy na talentovky...

Lidstvo nemůže získat nic, bez toho aniž by se předtím něčeho vzdalo. Abychom něco získali musíme ztratit něco ve stejné hodnotě. To je zákon o rovnosti výměny.
DZano
Stříbrný rytíř fóra ASF
Stříbrný rytíř fóra ASF

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 1:06 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
To já teď proklínám výrobní postup: laminování ..a chystám se do Domu barev pro nějaký věcičky na kašírování novýho svalovýho kyrysu Cool

A kam bys chtěl jít Samotáři? (že ne to potřebuješ talentovky) ...já šel bez na VUT bez přímaček, tam se dostane každý, nemusíš se na to moc šrotit Wink

Vévoda fóra ASF

PostPosted: Tue Jul 21, 2009 11:12 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
ja bych se chtel pomilovat(ostatne jako vzdy kdyz to nemam aspon den)...ale jinak dnes cely den jsem makal a zitra cely den budu makat, obavam se ze i pozitri...a az se pak vratim domu tak nastoupim na brigadu a zase budu makat...doma budu makat na vycpavanem kompletu a na svem kytrarovem umu...takze se obavam ze dva mesice prazdnin zmizi jako krusnohorske jidlo-to s tim makanim neni offtopic ale to co delat nechci XD

Známý poutník
Známý poutník

PostPosted: Wed Jul 22, 2009 9:47 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
Já bych se chtěla konečně donutit vyrobit si nějakou zbran Very Happy Do Pravdy zbývají necelé 3 týdny a muj pseudomeč je totálně vymlácenej...
Slunce z Krušnohorců
Vévoda fóra ASF
Vévoda fóra ASF

PostPosted: Wed Jul 22, 2009 10:02 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
prace od osmi do osmi nic moc, ale ta vecerni Plzen mi pekne vratila naladu Smile
zitra ma byt pry nejteplejsi den v roce, je tu nekdo kdo se bude muset nechat smazit na slunci, nebo budete pekne ve chladku jako ja? Smile

Hejtman fóra ASF
Hejtman fóra ASF

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 9:46 am View user's profile Reply with quote

Post subject:
no, dvanactky bych dělat nechtěl, pár krát mi to stačilo i když samozřejmě záleží zda se celych 12hodin maká.

Brannwen, vyrob si biják a štít, nebudeš litovat X).

Last edited by Satrif on Thu Jul 23, 2009 1:20 pm; edited 1 time in total
Thoradin
Zlatý rytíř fóra ASF
Zlatý rytíř fóra ASF

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 10:13 am View user's profile Reply with quote

Post subject:
Brawmen vyrob si štít se středovým držením a sekeru,neprohloupíš Cool

kurde,já budu hezky na slunku řezat dřevo(v nepřirozený poloze přidržovat stron,přičemž ho brácha řeže a pak menší kusy odnášet a skládat na hromadu,odkud budou vozeny na pilu a řezány napůl,pak je musim ještě štípnout Confused Laughing ) ale hlavní náplní prázdnin budou zbroje,musim dělat jak motorová fretka,jakmile mi začne škola,budu v řiti s časem...

Satrif
Hejtman fóra ASF
Hejtman fóra ASF

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 1:19 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
Brannwen, zkombinuj střeďak s bijákem a budeš největšim zabijakem X)

já dneska mam volno takže se chladim kde chci a teď teprve vstávam.

Známý poutník

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 7:49 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
Největším zabijákem?Very Happy No.. Většinou jsem spíš léčitelkou, ale možná je na čase zkusit něco jiného Very Happy
Hmm.. K tomu štítu se už taky dlouhou dobu odhodlávám, přece jenom jsem z klanu Štítonošů, ale myslim,že to opět necham až na jarní sezonu... Tedka to potřebovat nebudu, a myslim, že na podzim se taky nic moc nechystá... Nebo chystá?Smile
Sekeru už mám (loni na bepku jsme byla hrdou trpaslicí), ale ten biják je fakt fain nápad.. Smile To bych se třeba i mohla stát středně nebezpečnou Laughing
Thoradin
Zlatý rytíř fóra ASF
Zlatý rytíř fóra ASF

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 8:36 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
ale bacha,nejen středně ale dokonce vysoce nebezpečnou...jeden kámoš platnéř dělal čachry s řemdihem a rozdrtil si koleno,blbec Laughing to se stane hned...štěstí že to neschytal do hlavy.

Brannwen
Známý poutník
Známý poutník

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 9:12 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
No.. Myslim, že bych zůstala u nějakej pěnovejch míčku , nebo něčeho podobnýho, s tim snad nikoho/se nezranim... Ikdyž s mojí šikovností je možno cokoliv Very Happy
A co se týče normálního šermu, to bych asi na řemdich radši ani nesáhla.. To by byla prakticky plánovaná sebevražda...
Satrif
Hejtman fóra ASF
Hejtman fóra ASF

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 9:25 pm View user's profile Reply with quote

Post subject:
Naše první hlavice také vyražely dech. A pozor, i když použiješ pěnový míček tak tam máš stále 40ti cm dřívko X).

v železe bijak také časem plánuju ale začnu pěkně z lehka, nějaký krátky, lehky, řetězový bez hlavice (že na konci je jenom velké oko).

Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

Page generation time: 0.2113s (PHP: 72% - SQL: 28%) - SQL queries: 62 - GZIP disabled - Debug on